Temptation Fabrizio koopt nieuwe BMW 7 serie auto van meer dan een ton (Beelden)

Temptation Island deelnemer Fabrizio showt zijn nieuwe auto op Instagram en heeft er in ieder geval genoeg voor betaald.

Door de coronacrisis zou je denken dat influencers en artiesten minder inkomen hebben en het rustiger aan doen. Maar dat is voor Temptation Fabrizio niet het geval want hij kocht een gloed nieuwe auto en niet zomaar eentje maar een dikke BMW die meer dan een ton kost!

Temptation Fabrizio in dikke auto

Het was al wel duidelijk dat influencers tegenwoordig goed hun geld verdienen, crisis of niet. Fabrizio Tzinaridis heeft ook zijn eigen tattoozaak die dankzij het influencer leventje extra goed draait. Zo schafte hij deze week een nieuwe bolide aan, het zou gaan om een BMW 7-serie 745e. Dit pracht exemplaar kost maar liefst 112.000 euro op de markt. AutoWeek schrijft over het speeltje: ‘De auto heeft een plugin-hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 394 pk.

Gisteren postte de influencer een foto op Instagram van zijn nieuwste aanwinst met de caption: Where darkness turns to light, where fire turns to lightning… Hades makes room for Zeus ⚡️ so I sold my 740Ld and got this brand new 745e from @bmwdavo_complete with it’s individual frozen blue stone colour and 21’’ individual wheels bmw’s flagship is ready to conquer the roads … can’t wait for delivery 😍 

Bron: LoveReality