‘Bewijzen gevonden dat Temptation Island doorgestoken kaart zou zijn’

Temptation Island doorgestoken kaart

Hoewel de makers en deelnemers stellig beweren dat het programma niet gescript is, gaan steeds hardnekkigere geruchten rond dat Temptation Island doorgestoken kaart is. Onder andere sites HLN en Beautify menen hiervoor bewijs te hebben gevonden.

De sites trekken deze conclusie op basis van Instagram Stories van bijvoorbeeld Chloë, Kevin, Mezdi en Yasmine, die openlijk lijken toe te geven dat ze na Temptation Island een relatie hebben. Dit terwijl de deelnemers een geheimhoudingscontract getekend zouden hebben waarin een boete opgenomen zou zijn van 10.000 euro, als ze iets op social media zouden lekken waarmee de uitkomst van het programma voorspeld kan worden..(hieronder meer)

Temptation Island doorgestoken kaart

..Zoals gezegd, de deelnemers doen echter geen enkele moeite om hun relaties geheim te houden, en posten regelmatig foto’s waarop ze met hun nieuwe liefjes te zien zijn, en lijken dus helemaal niet bang te zijn voor een boete. Hier zouden we uit kunnen opmaken dat deze foto’s bedoeld zijn om verwarring te zaaien onder kijkers, zodat mensen meer gaan speculeren en discussiëren over Temptation Island en websites  meer nieuws publiceren over het programma. Bovendien gaf Chloë bij ‘Goedele on top’ toe dat ze na de opnames een tijdje een relatie heeft gehad met Joshua, terwijl ze in het programma helemaal verlieft lijkt te zijn op Kevin. Mocht het dus waar zijn dat de programmamakers bewust verwarring zaaien, is het dus eigenlijk een hele slimme move van ze om gratis publiciteit te creëren…

Lees ook: Chloë over Joshua-romance, of ze echt een Escort was en vrijpartij met Kevin

Een andere reden om aan te nemen dat Temptation Island doorgestoken kaart is komt van HLN.be, die ontdekten dat er een fout zat in het fragment van Danielle die aan de leugendetector zit in aflevering 11. Wanneer ze de vraag van presentatrice Annelien Coorevits krijgt: “Ben je je bewust van wat je hier aan het doen bent?”, antwoord Danielle met “ja”, waarna de man achter haar zijn duim opsteekt, ze spreekt dus de waarheid. Als Mezdi de test van zijn vriendin in aflevering 12 te zien krijgt, doet de man zijn duim bij dezelfde vraag echter omlaag. Dit betekent dat er dus meerdere opnames zijn gemaakt van de leugendetectortest.

Het is dus duidelijk dat er ergens een paar dingen niet helemaal kloppen. Zouden de deelnemers dan toch gewoon acteurs zijn en worden we allemaal voor de gek gehouden..?

 

https://www.youtube.com/watch?v=SDScaO7qrE8&t=3s