Skip to main content

Er kan weer volop van drama worden genoten in een nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Deelneemster Melissa wist boze tongen los te maken met haar gedrag. Ze zou volledig uit haar plaat zijn gegaan. Er wordt gesproken van een nieuwe dieptepunt in het programma.

Woede uitbarsting

Noortje, één van de vrijgezelle dames, in Temptation Island zou in het water zijn geduwd door Lester. Dit zou als grapje zijn bedoeld. Lester en Miriam zouden een afspraak hebben gemaakt, om geen vrijgezelle aan te raken. Na het zien van de beelden, flipt ze volledig.

“Hij heeft de regel verbroken, hij heeft gewoon schijt aan mij”, reageert Miriam, die vervolgens Noortje uitscheldt en zelfs bedreigd. “Zij is sowieso de lul. Ik ben ready om haar helemaal de t*ring in te slaan. Als ze hier nu stond, dan lag ze in het ziekenhuis”, zou gedurende aflevering klinken.

Reacties

Dit fragment bleef dan ook niet onbesproken onder de kijkers. Ze halen uit naar deelneemster Miriam. “De wereld zou mooier zijn zonder Miriams”, reageert een volger. Ook snapt een volger niet dat er niet is ingegrepen door productie. “Dat wijf is in alle staten. Hoop dat wanneer ze dit terug kijkt, de ogen uit de kop schaamt”, reageert een ander.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Lovereality

Leave a Reply