Ex Temptation Laura en Roger delen eindelijk hun geheim

Voormalige Temptation Island deelnemers Laura en Roger eindigden hun avontuur goed, maar niet veel later brak het koppel alsnog. Hoewel we al lang niet van hun gehoord hebben, weten ze iedereen toch weer te verbazen ben hun nieuw geheim.

Wie altijd aan het hopen was voor team Laura en Roger van vorige Temptation Island editie, gaat vanavond lekker kunnen slapen. Vandaag maakte Laura op Instagram bekend dat de twee toch nog een koppel zijn maar dat ze dat een tijdje voor zich hebben gehouden. ‘In 2020 hebben we onze relatie lang genoeg geheim en stilgehouden. Nu zijn we in 2021 en willen we van de daken schreeuwen dat we weer bij elkaar zijn.‘, beschreef ze in de post.

Temptation Laura en Roger weer samen

Het is niet de eerste keer dat het koppel bekend maakt om het weer een kans te geven. Na de vlekkeloze Temptation Island in 2019 besloten Laura en Roger elkaar toch nog wat ruimte te geven en niet veel later kwamen de tortelduifjes toch weer bij elkaar. Slechts een maand later brak het stel alweer en daarna is het heel stil geweest rondom hun. Na hun breuk had Roger al snel weer een andere vriendin en volgens geruchten bleken ze zelfs verloofd te zijn! Dat heeft dan ook weer niet al te lang geduurd want ondertussen hebben Laura en Roger weer de weg naar elkaar gevonden en het lijkt dat dat nu zo zal blijven!

Bron: Rtl Boulevard