Temptation-Laura bevestigt: ‘Roger en ik zijn weer een koppel!’

Temptation-Laura

Laura en Roger gedroegen zich tijdens Temptation Island allebei keurig netjes, maar toch hield de relatie na het programma geen stand. Dit blijkt echter maar tijdelijk geweest. Laura bevestigde op haar Instagram Stories namelijk dat de twee alweer 2,5 week samen is.

“Vanaf vandaag kan ik jullie zeggen dat ik en Roger opnieuw een koppel zijn”, schrijf Laura. “We zijn nu terug 2,5 weekjes bij elkaar! We hebben een pauze gehad van drie maanden.”

De reden voor de break-up was dat Roger nog even van het vrijgezellenleven en het uitgaan geproefd wilde hebben, maar kwam hij tot de conclusie het vrijgezellenleven even leuk was als dat in een relatie, maar dat zijn relatie met Laura te “veel te veel waard en te speciaal” was om het op te geven.

“Voor mij was het eigenlijk altijd al duidelijk dat het single leven mij niet aanspreekt”, vervolgt Laura. “Maar zo kon ik ook eens drie maanden tijd nemen voor mezelf.” Laura beweert dat Roger haar na drie maanden begon te missen. Ze zegt dat Roger het vrijgezellenleven even leuk vindt als een leven in een relatie, maar Roger zou zijn relatie met Laura “veel te veel waard en te speciaal” vinden om zomaar op te geven.

Temptation-Laura