Temptation-Lizzy: ‘Zonder camera’s zou Roger mij zeker doen’

Temptation-Lizzy

De roodharige Temptation-Lizzy is misschien wel de opvallendste verleidster van dit seizoen. Olcay Gulsen ging voor het programma Temptation Gossip bij haar langs om haar na de nodige drank tot wat opvallende uitspraken te verleiden, en ze kreeg waarvoor ze gekomen was.

Na een paar glazen Cava wordt Lizzy al snel loslippig over Roger, die in het programma al zei dat zijn vriendin Laura qua uiterlijk niet zijn ‘temptation’ is.  “Als je een relatie hebt met iemand, dan vind je diegene toch sowieso mooi”, zegt de krullenbol hierover, die denkt dat zijzelf wel een temptation voor Roger was.  “Denk je dat hij je zou doen als er geen camera’s zouden zijn?”, vraagt Olcay, waarop Lizzy antwoord: “Tuurlijk.”

Ze geeft toe dat ze Roger na het programma nog regelmatig ziet en dat ze het erg gezellig hebben. “Hij geeft heel veel complimentjes”. Sydney is daarentegen een stuk minder geliefd. Tijdens een woede-uitbarsting gooide hij chips door de keuken. “Ik dacht wat doe jij nu?”, aldus Lizzy, die denkt dat Sydney het allemaal van tevoren heeft uitgedacht, omdat hij graag op tv wil komen. “Hij wil echt opvallen.”

Verder geeft Lizzy toe vroeger niet de makkelijkste te zijn geweest. “Ik was niet zo braaf op school”, geeft ze toe. Nadat ze op drie scholen en een internaat had gezeten waren haar ouders haar zat. “Zij wouden mij niet meer, ze hadden me buiten gesmeten en bij mijn oma gestoken. Ik was onhandelbaar.”  Later kwam ze ook nog met de politie in aanraking voor het stelen van juwelen.

Tegenwoordig heeft ze echter grote ambities. “Ik wil beroemd worden”, vertelt Lizzy. Haar uiterlijk moet haar daarbij gaan helpen. “Ik zie er graag goed uit, maar sta niet heel lang voor de spiegel.” Een favoriet lichaamsdeel heeft ze niet. “Mijn kont”, antwoord ze op de vraag van Olcay. “Nee, mijn tieten. Alles eigenlijk.”

In haar vlog vertekt Temptation-Lizzy waarom ze meedeed aan Temptation Island: