Temptation Megan weigert belasting te betalen! “Het is oneerlijk!”

temptation megan

Temptation Megan (Desaever) is 22 jaar en heeft haar nickname te danken aan het feit dat ze in 2018 meedeed aan Temptation Island. Onlangs was ze te gast in de talkshow van Rumag “Allures”. Daar deed ze een boekje open over haar werk op OnlyFans.

Temptation Megan geeft toe

Aan tafel bij Farja “Fawry”, vertelt temptation Megan openhartig over onder andere haar liefdesleven en haar nieuwe werk als OnlyFans ondernemer. Wat opviel is dat ze in de opname toegaf geen belasting te betalen. Als Farja vraagt over hoeveel ze verdient, reageert ze met: “Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen.”

Oneerlijk

Je zou in eerste instantie kunnen denken dat het een grapje is, maar even later gaat ze verder. “Meer dan 20.000 per maand? Dat heb ik gehad, maar nu niet meer. “, zegt ze. ” Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij.”

Boete

Farja laat het hier niet bij zitten en laat even weten: ” Ook al verhuis je, dan ga je hier toch nog een boete moeten betalen. ” Maar Megan is niet bang: “Ze proberen maar. Het komt goed.” In de aflevering van Allures kun je vanaf 15.30 het stukje waar Megan dit zegt, zien.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube