Skip to main content

Temptation Megan kondigde twee weken nog aan dat ze is verloofd met Ex on the Beach- ster Dennis. Maar dit zal voor korte duur zijn, want de verloving begint al scheuren te vertonen. Er zijn DM’s gelekt aan juicechannel.

Berichten gelekt

In een WhatsApp gesprek doet hij ook een bijzondere onthulling over zijn ex, Olivia Talar. “Ik ben nog steeds verliefd. (…) Denk je dat er ooit een kans gaat zijn mezelf te laten bewijzen”, laat hij weten.

In de gesprekken is duidelijk te lezen, dat hij alles op het spel wil zetten om Olivia terug te krijgen. “Ik heb niet eens ergens in mijn hoofd bedacht om zonder jou te leven. (…) Jij was letterlijk mijn leven. Mijn wederhelft”.

Geen verloving

Olivia herinnert hem eraan, dat hij verloofd is met Temptation Megan. Maar in het bericht wordt duidelijk, dat hij helemaal niet verloofd zou zijn met Tempation Megan. Hij bevestigt dit namelijk zelf. “Ik ben nooit verloofd. Jij kent mij, geloof je dit echt?”, vraagt hij haar.

Daarna probeert hij haar terug te winnen met een aantal mooie woorden. Hij geeft aan dat hij onder invloed is, maar toch nog wel even bellen om duidelijk te maken hoe graag hij haar terug wil hebben.

Juicekanaal realityfbi sneert nog even naar hem. “Misschien moet je single blijven en je eigen boontjes doppen in plaats van op vrouwen teren en mooi weer spelen in Dubai

Bekijk het volledige verhaal hier:

Temptation
DM
DM gelekt
Temptation

Bron: Realityfbi