Temptation Rodanya woedend na heftige berichten afgebrande woning

Temptation Island-deelneemster Rodanya deelde onlangs het nieuws dat haar woning is afgebrand. Na haar mededeling kreeg zij veel lieve reacties. Maar zelfs in zo’n nare situatie kunnen bepaalde mensen ook erg vervelend reageren op social media. Rodaya reageert dan ook woedend op een fan die een bizarre reactie plaatste op het nieuws.

Afgebrande woning

Er werd door iemand vermoed dat Rodanya haar huis zelf in de fik had gestoken. De fan reageerde met: “Echt bizar dat mensen zeggen dat jullie dit met opzet hebben gedaan in verband met gezinsuitbreiding. Ik wens jullie veel sterkte en succes de komende tijd.”

Daarop volgend stelde iemand dat mensen van alles doen om de aandacht naar zich toe te trekken. En deze opmerking maakte Rodanya woedend.

Rodanya woedend

Ben je helemaal gestoord geworden? We zijn ALLES kwijt! We hebben geen stabiele basis meer en ik ben zwanger. Een verzekering hebben we niet. Als je niks weet over iemands situatie, moet je gewoon zwijgen”, aldus Rodanya. “Dit gun je je ergste vijand niet!”

Rodanya zou momenteel ook in verwachting zijn van een tweeling. Ze is dus dringend op zoek naar een woning voor haar en haar gezinnetje. Aan Fawry not Sawry liet ze weten dat ze getraumatiseerd is door de situatie.

Bekijk hieronder de berichten van Rodanya:

Bron: Nieuwsblad, IG