Skip to main content

Stuwey was de eerste die het dit seizoen voor elkaar kreeg om wat actie te scoren. De Temptation Island-verleider zoende uitgebreid met deelneemster Yasmin Karssing, tijdens een spelletje Truth or Dare. Stuwey blikt in Temptation Gossip terug op het moment en heeft geen goed woord over voor Yasmins vriend Thomas.

“Toen ik in haar ogen keek wist ik wel: ‘dit blijft niet bij drie kusjes’”, vertelt Stuwey tegen presentator Ferry Doedens. “Het is gewoon een hele vlotte meid, sowieso een hele mooie meid. Uiteindelijk kreeg ik gewoon echt een klik met haar.”

Over Thomas toont hij zich een stuk minder positief. “Ja, dat is helemaal niks”, aldus Stuwey over de relatie tussen de twee deelnemers. “Ze doen ten eerste al mee en dat is al niet goed denk ik. Volgens mij gaat het niet heel goed in de relatie, denk ik. Anders gaat het niet zoals het hier ging.”

Thomas liet zich al een aantal keren flink gaan, en likte bijvoorbeeld slagroom tussen de borsten van een van de verleidster. Stuwey: “Als ik dat nu terugzie, vind ik het wel echt respectloos naar Yasmin.” Stuwey vind zichzelf bovendien aantrekkelijker dan Thomas. “Ik vind Thomas maar een saai mannetje, niet echt een stoere jongen ofzo.”

Dit was het moment waarop Temptation-Stuwey met Yasmin zoende:

 

Leave a Reply