Skip to main content

Zijn deelname aan Temptation Island VIPS werd voor BB Herman geen groot succes. Hij mocht in de derde aflevering al zijn koffers pakken. Volgens ‘Tarzan’ heeft hij echter wel gekkere dingen meegemaakt in zijn leven. In Shownieuws vertelt hij over zijn bizarre leven dat hij leidde in de tijd dat hij in Dubai woonde, en waar hij als stripper werkte.

“In Dubai had ik een hele andere levensstijl. Ik heb daar van mijn achtste tot mijn twintigste gewoond”, vertelt BB. “Je mag daar helemaal niet drinken en feestjes geven. Maar het gebeurde wel: ik had allemaal rijke sjeikvrienden die daar luxe jachtfeesten gaven. De gekste dingen gebeuren er, want geld speelt geen rol.”

“Er zat een meisje in mijn klas en die had natuurlijk al alles: een dure auto, een duur huis. Maar op haar achttiende verjaardag kreeg ze van haar vader als cadeau een eigen bedrijf, dat al helemaal was opgestart, voor juwelen en fashion. Ik weet niet hoeveel ze per maand binnenkrijgt, maar haar vader had in feite al haar leven voor haar gekocht. Toen was ze 18 en ze zei: ‘Ja dit heb ik van mijn vader gekregen.’ En daar zit ik dan als een arme rat naast, haha.”

“We waren altijd bang, want als je drank moest halen voor feestjes ofzo, dan haal je dat op zoals je in Nederland drugs moet ophalen. Dan komt er een auto aan en gaat een raampje open met een Russische jongen erin ofzo, die vraagt: what do you want?! Als je drank op straat hebt of je bent dronken of je raakt een vrouw aan en plein public, dan wordt je meteen meegenomen door de politie!”

Zijn carriere als stripper begon als een geintje, maar omdat hij het zo goed deed kwam hij op de gekste plekken terecht. “Ik kan niet precies noemen wie het is, maar je kan het vergelijken met wat prinses Amalia voor Nederland is. Zij had een feestje en toen zei een van mijn vrienden: waarom gaan we daar niet een leuk dansje mee doen. Dus ik dacht: oke, is goed joh…”

Leave a Reply