Skip to main content

Er is wat ophef ontstaan over een knappe Temptation deelneemster die meedeed aan seizoen 4. De dame was in de reality tv show te zien als single/verleidster en zou nu volgens de juice kanalen daten met een jongere, pas 17-jarige voetballer in de Eredivisie.

Temptation verleidster date 17-jarige

Het gaat om FC Twente-speler Juliën Mesbahi. Hij zou het gezellig hebben met Temptation-Melanie, Melanie van Zenden. Zij is 26 jaar en dus 9 jaar ouder dan de speler. Dat betekent dat de voetballer dus minderjarig is, en dat zorgt weer voor wat commotie online bij juice kanaal realityfbi.

Eredivisie voetballer

Mesbahi geldt bij Twente als groot talent en speelt als centrale verdediger. Hij is ook Oranje onder 18 speler. Melanie komt ook uit de regio Twente en is een fitness model, ze vermaakt haar volgers regelmatig met kiekjes van haar topfitte body.

Ze is getekend als model voor Meis Models. De Twentse beauty stond in 2021 al eens voor de camera als achtergronddanseres bij Rob Kemps (Snollebollekes), in diens videoclip voor het nummer Non Stop, Vol D’r Op.

Bekijk hier de beelden:

Via