Skip to main content

De geruchten dat Thomas en Yasmin voor het begin van de opnames van Temptation Island VIPS al uit elkaar waren gaan al een tijdje rond, maar Tim Hofman, die inside info zou hebben, heeft dit nu ook bevestigd.

Vanaf de eerste aflevering gedraagt Thomas zich meer als een verleider dan deelnemer die de temptation juist probeert te weerstaan. Thomas en Yasmin zeggen zelf dat ze wat ruzies hadden gehad voor de opnames en dat mensen daarom dachten dat ze uit elkaar waren, maar veel kijkers hebben het idee dat ze voor de gek worden gehouden.

Op Twitter vraagt een kijker zich dan ook af of ze de enige is die denkt dat Thomas en Yasmin als pr-stunt om hun Youtube-kanalen te promoten en presentator Tim Hofman bevestigt dit in een reactie:  “Is zo. Ze waren uit elkaar voordat ze begonnen. In de vlogs wordt gezegd van niet, maar achter de schermen weet iedereen van wel.”

Hieronder de tweets en een reactie van Thomas op het kampvuur drama:Mocht het zo zijn: Yasmin verdient dan wel een Oscar voor haar reactie bij het kampvuur! Thomas zélf reageert op het kampvuur hieronder:

Thomas laat zich opnieuw ‘versieren’ in verwijderde beelden Temptation VIPS!

Leave a Reply