The Rock heeft heftig nieuws: ‘Mijn hele gezin heeft corona’

The Rock corona

Dwayne Johnson’s hele gezin heeft het coronavirus opgelopen, zo meldt de ‘The Rock’ op Instagram. Zowel de acteur zelf, zijn vrouw en hun twee dochters testten positief op COVID-19.

Johnson vertelt in een video op zijn Instagram-account dat hij en zijn vrouw Lauren er flink ziek van zijn geweest, hun dochters Jasmine (4) en Tiana (2) hadden alleen wat keelpijn. Inmiddels voelt het hele gezin zich beter. “We tellen onze zegeningen, want we zijn ons er enorm van bewust dat niet iedereen hier zo goed uitkomt”, aldus The Rock, die denkt dat hun goede conditie hen geholpen heeft.

Dwayne vertelt dat ze corona opliepen na contact met vrienden, en waarschuwt zijn fans daarom: “Dat je van mensen houdt en ze vertrouwt, betekent nog niet dat ze je niet zonder het te weten kunnen besmetten.” Hij roept mensen dan op voorzichtig te blijven. “Blijf gedisciplineerd. Werk aan je immuunsysteem. Zorg dat je goed in je vel zit. Draag je masker. Bescherm je familie. Wees terughoudend in bezoek bij je thuis of andere bijeenkomsten. Blijf positief. En denk aan andere mensen.”

Check de video van The Rock waarin hij het nieuws over corona vertelt hier:

Bron & beeld: Sky News, RTL Boulevard, Instagram