The Voice Expose video bij stichting Me too! Nieuwe onthullingen!

The voice expose

De Nederlandse stichting van Music Me Too is vandaag gekomen met een video waarin nieuwe onthullingen komen over The Voice affaire. Hierin is de aandacht vooral op Linda de Mol, Johnny de Mol, Shima Kaes, Chantal Janzen, een spion uit Yvonne’s spionnenleger en een slachtoffer van seksueel misbruik.

The Voice Expose

Het The Voice schandaal werd eerder exposed door BOOS. In 2019 beschikte de stichting Music Me Too al over een lijst een van namen met onder anderen Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. De naam van Jeroen is doorgegeven door Shima Kaes, die eerder Johnny de Mol beschuldigde van mishandeling. De stichting is vervolgens een onderzoek gestart naar verschillende artiesten. In de video zijn er ook verschillende geluidsfragmenten te horen.

Beschuldigingen

Er spreekt een slachtoffer over seksueel misbruik van Johnny de Mol. Ze zou zijn gedrogeerd en naakt in bed wakker worden naast de Mol. Music Me Too heeft in inzage gehad op het dossier van het slachtoffer. Echter ontkent de advocaat van Johnny de beschuldigingen.

Chantal Janzen

Na het schandaal heeft Chantal Janzen zich keihard uitgehaald tegenover haar collega’s. Ze gaf aan nergens van af te weten. Maar dit blijkt toch anders. In haar blad &C heeft zij het hierover gehad met Ali B.

Bekijk de volledige video hier

Bekijk ook de video over het The Voice schandaal

Bron: Musicmetoo