Skip to main content

Heftige berichten over Theo Maassen vandaag. Hij zou zijn vrouw een gebroken neus hebben geslagen en zijn ex-vriendin een hoofdwond hebben bezorgd. Maassen is op de cover van Privé te zien, dat het heftige verhaal publiceert.

Theo Maassen

Het blad over Theo Maassen ,,Wie kan na dit ooit nog om hem lachen? Zijn vrouw: gebroken neus. Zijn ex: hoofdwond. Zijn minnares: ‘Hij lost alles op met slaan en seks!”’ Theo zou volgens de bronnen meerdere minnaressen hebben en zijn vrouw Joyce zou jaren contact hebben met Angela, een van de minnaressen.

Geweld tegen vrouwen

Angela onthult nu: ,,Het vreemdgaan met ontelbare vrouwen en het huiselijk geweld hangen nauw met elkaar samen. Wanneer Joyce namelijk gaat speuren en hem ermee confronteert, dan blijft het niet altijd alleen maar bij woorden.”

“Breekt vrouw’s neus en verwond ex”

Volgens haar ging het mis toen Joyce zou hebben gezocht over zijn vreemdgaan “Theo beval daarmee te stoppen. Toen zij weigerde, werd hij zo kwaad dat hij haar vanuit het niets een gebroken neus zou hebben geslagen” Karin, een ex-vriendin van Theo, heeft naar eigen zeggen te maken gehad met de woedeaanvallen van Theo. Zij zou een hoofdwond hebben opgelopen tijdens hun relatie.

Het management van Maassen, zijn eigen zus Judith, wilde nog niet reageren op de onthullingen. Omroep VPRO, waarvoor hij sinds vorig jaar het prestigieuze Zomergasten presenteert, heeft onderzoek gedaan naar mogelijk huiselijk geweld door Theo Maassen. 

Bekijk hier de cover en de onthullingen:

Bron: Privé, Mediacourant Beeld: BSR Agency