Skip to main content

Er is langere tijd ophef over komiek Theo Maassen. Hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld maar ook van meerdere affaires. Hij zou zijn vreemdgegaan met de schoonmoeder van influencer Anna Nooshin.

Theo Maassen zou vreemd gaan met bekende dame

Yvonne Coldeweijer laat op haar juice kanaal weten dat Theo Maassen vreemd zou zijn gegaan. Ze schrijft: “Er is nogal ophef over Theo Maassen in verband met huiselijk geweld, maar ook vanwege affaires,” schrijft ze op haar Instagram. Volgens Yvonne is de komiek vreemdgegaan met de schoonmoeder van Anna Nooshin, filmregisseur Paula van der Oest. Ze was jaren getrouwd met regisseur Theo Boermans en met hem kreeg ze twee kinderen, waaronder acteur Thijs Boermans. Hij verwacht een kindje met influencer Anna Nooshin.

Anna Nooshin’s schoonmoeder

De juicekoningin schrijft: “O ja, nog meer juice schiet me te binnen! Er is nogal ophef over Theo Maassen in verband met huiselijk geweld, maar ook vanwege zijn affaires…” Ze vervolgt: “Ik hoorde dat hij een lange affaire heeft gehad met de moeder van Thijs Boermans! Hij speelde ook in een film van haar. Zijn vrouw Joyce is achter de affaire gekomen toen ze inlogde op de iPad.”

Gebroken neus

Zijn echtgenote, Joyce zou op onderzoek zijn uitgegaan schreef Privé: “Joyce zocht achter een computer aanwijzingen en Theo beval haar hiermee te stoppen. Toen zij weigerde, werd hij zo kwaad dat hij haar vanuit het niets een gebroken neus zou hebben geslagen.” Het blad over Theo Maassen: “Wie kan na dit ooit nog om hem lachen? Zijn vrouw: gebroken neus. Zijn ex: hoofdwond. Zijn minnares: ‘Hij lost alles op met slaan en s**s!”’ Theo zou volgens de bronnen meerdere minnaressen hebben en zou zijn vrouw Joyce jaren contact hebben met Angela, een van de minnaressen.

Het management van Maassen, zijn eigen zus Judith, wilde nog niet reageren op de onthullingen. Omroep VPRO, waarvoor hij sinds vorig jaar het prestigieuze Zomergasten presenteert, heeft onderzoek gedaan naar mogelijk huiselijk geweld door Theo Maassen. 

Bekijk hier de video

Bron: Instagram, Life of Yvonne