Skip to main content

De deelnemers op Temptation Island moeten wel onveilige seks hebben. Er zijn namelijk helemaal geen condooms op het eiland, zo zegt Thomas Cox in zijn nieuwste vlog. Hierin gaat hij in op vragen van fans, waarbij een van de vragen is: ‘Nam je voor de zekerheid condooms mee op reis?

Thomas antwoord: ”Nee, het is niet zo dat ik hier met Yasmin samen mijn koffer aan het inpakken was en dat we dachten: ja, zullen we voor het geval dat gewoon maar een pakje condooms meenemen?”

”We hebben het er daar ook wel over gehad, maar daar hadden ze ze ook niet!” vervolgt Thomas. ”Dus mocht er iemand de fout ingaan, dan moest dat wel onveilig!”

Thomas denkt dan ook dat het een goed idee is voor de producent om hier de volgende keer beter over na te denken. ”Ik hoop dat de producenten er volgend jaar wel aan denken om ze in ieder geval mee te nemen, zodat het, als er iets misgaat bij iemand, ze er in ieder geval zijn.” Wel schrijft hij bij de video dat de deelnemers wel allemaal eerst een soa-test hebben gedaan.

Check hier de onthullingen

https://www.youtube.com/watch?v=dqQGkPgRYYE

Leave a Reply