Tiener ontdekt ‘s ochtends dat hij 4000 euro heeft opgemaakt in stripclub

stripclub

Soms kom je er de volgende ochtend achter dat je het de avond ervoor net iets bonter hebt gemaakt dan de bedoeling was. Een Britse tiener kan daar over meepraten. Hij ontdekte de ochtend na een vrijgezellenfeest dat hij er 4.000 euro doorheen had gejaagd in een stripclub.

De 18-jarige Will Turton uit Doncaster had vorige week zaterdag een vrijgezellenfeest in Liverpool. Nadat al zijn vrienden al naar huis waren, besloot Will het feestje om 4:00 ‘s ochtends in zijn eentje nog even voort te zetten in de  ‘X In The City’-stripclub. Hier nam hij de ene lapdance na de andere, die 140 euro per stuk kostte. Hier ging hij mee door, totdat zijn bankpas werd geweigerd.

De volgende ochtend kwam de grote kater. Een van zijn vrienden filmde Will terwijl hij zijn banksaldo checkte en er achter kwam dat hij al zijn spaargeld had opgemaakt. Bij de (inmiddels verwijderde) video schreef hij op Facebook: “Je ziet het moment waarop de ziel van Will zijn lichaam verlaat. Hij wil leven op grote voet zoals een jonge Pablo Escobar, door twee, drie, vier grietjes tegelijk voor hem te laten dansen. Wat een levensles!”

Volgens Will zou er iets in zijn drankje gedaan zijn maar de manager van de stripclub ontkent dit: “Dat kan ik categoriek ontkennen. Ons personeel is erop getraind om niemand te bedienen die duidelijk dronken is.”

De vrienden van Will zijn nu een crowdfundingsactie onder de naam ‘The Will Turton Idiot Fund’ voor hem begonnen om zijn spaargeld terug te krijgen. “Laat ons allemaal een handje toesteken en de klap wat verzachten voor deze jonge legende.”

Bron: LadBible