Skip to main content

Marijn Kuipers schijnt vrijgezel te zijn. Zo’n bloedmooie verschijning ziet natuurlijk de suggestie dat ze single is, als een mooie kans om veel aandacht te krijgen. Ook van een TikTokker die graag met haar op date zou gaan kreeg ze die aandacht. Hij probeerde haar te versieren door haar SnapChat te vragen. Hij schakelt zelfs hulptroepen in om een goed woordje voor haar te doen.

Marijn Kuipers

Laatst werd de prijs voor “social media queen” van 2022, uitgereikt aan Marijn Kuipers. Met ruim 36.000 abonnees, maakt ze vlogs die veel mensen leuk vinden. Naast vlogger is ze ook presentatrice voor Rumag.

TikTokker

Een volger van Marijn maakte over Valentijnsdag een grappige TikTok waarin hij kortom laat weten dat hij een oogje heeft op haar. De TikTokker kreeg veel reacties en schakelt vervolgens zijn moeder (!!) in om haar alsnog aan de haak te slaan: “Beste Marijn, mijn zoon bedoelde het alleen maar positief. Zou hij alsnog je snap mogen? Hij is lang, grappig en hij bencht 100 kilo.” De moeder zelf is behalve haar linkeroor niet in beeld. Wel zien we de lange grappige Pjottr staan, die goedkeurend en lachend zijn duim opsteekt.

Reactie Marijn

De presentatrice kon er natuurlijk om lachen. In een reactievideo zegt ze “aangenaam” kennis te maken met Pjottr’s moeder. Ook bedankt ze haar voor het vertellen dat haar zoon 100 kilo bencht: “toen begon ik natuurlijk gelijk met het typen van m’n snapnaam”. Zou deze leuke en originele actie echt leiden tot een nieuwe romance?

Bekijk de beelden hieronder:

marijn

Bron: Instagram

Leave a Reply