Skip to main content

Tim Hofman heeft een sneer gekregen van Youp van ’t Hek. Youp zegt o.a. een beetje moe te worden van Tim. Maar Tim heeft inmiddels gereageerd op de uithaal.

Het zou gaan om de ‘Woke culture” taal die Tim zou gebruiken. Youp: “We zeggen niet meer ‘ik ben zwanger’, maar ‘wij zijn zwanger’. Flikker toch op man! Je zegt toch ook niet ‘Wij zijn ongesteld?’” Tim zou volgens Youp een voorbeeld van ‘woke gewauwel’ zijn. “Vind ik juist weer gezeik.”

Tim Hofman vs Youp van ’t Hek

Tim heeft gereageerd in een tweet en meent: “Ooit dapper cabaretier, nu een man die zijn angst voor de grillen van een oorlogslustige autocraat botviert op de minimale wens van een transpersoon. hoe een niet weerbare man zijn eigen gezeur verstaat als het gezeur van een ander.”

“Helemaal over de zeik als mensen ‘wij zijn zwanger’ zeggen, maar zelf doodsbang vanonder de tafel roepen dat de ánder teveel hang naar rubberen tegels heeft.”

Youp gaat daar ook weer op los en antwoordt: “Dat ontzéttende woke dat je voor elk glas melk dat je neemt verantwoording moet afleggen… Elke kilometer die je fietst, rijdt, doet, weet ik veel… Ja, doe eens rustig. Je bent de hele dag van: je mag dat niet meer zeggen, je mag dat niet meer zeggen.”

Tim reageerde daar dan op: “Het geestige aan dit alles is natuurlijk dat Youp zeurt over niks meer mogen zeggen omdat ík wat zeg, wat nota bene gaat over Theo Maassen die vond dat je iets niet meer mocht zeggen (namelijk: ‘wij zijn zwanger’)”

“Youp en Theo vind ik juist weer gezeik. Cancel me pls.”

Bron, beeld: Mediacourant, Twitter Beeld: NOS

Leave a Reply