Skip to main content

Tino Martin zou gisteravond tijdens een optreden dronken zijn. Juice channel deelt twee video’s van het optreden. Dit zou niet de eerste keer zijn. De vriendin van Tino reageerde op de geruchten dat Tino een alcohol probleem heeft “ik heb Tino en ik heb Tino Martin.”

Tino vergeet de tekst en lijkt dronken

De beelden spreken volgens juice channel voor zich: “Gisterenavond was het ook weer zo ver bij Tino. De beelden spreken voor zich. Hoelang moet dit nog zo doorgaan?”. Op de video is te zien dat Tino tijdens het optreden soms de tekst vergeet. Een volger van juice channel reageert: “Heel sneu dat zijn management niet ingrijpt. Dit kan echt niet.. niet voor hemzelf en niet voor degene die hem boeken”. Daarop reageert het juice kanaa alsvolgt: “Zijn management doet niets. En Tino lijkt zich er ook niets van aan to trekken.”

Het blijft niet alleen bij deze reactie: “Sterker nog, zijn tourmanager vroeg bij ons in het Theater om extra drank voor onze drink-koning! (Nog voor hij zelfs op moest treden!) Hebben we geweigerd. Hij had enkel 1 of 2 biertjes, wat was afgesproken, maar meneer vond het niet voldoende en wilde dus meer (+ sterke drank) op z’n kleedkamer. 011) Nope!”.

Vriendin van Tino reageerde op zijn alcoholprobleem

In Tino’s documentaire op Videoland sprak hij voor het eerst over zijn alcoholprobleem. Martins vriendin Kimberley vertelde in de documentaire dat de drank ‘letterlijk overal’ is. “Het is gewoon een valkuil.” Ze vervolgt: “Ik zeg ook altijd: ‘Ik heb twee mannen, ik heb Tino en ik heb Tino Martin.”

Eerder werd Tino tijdens een ander optreden door de eigenaar van een organisatie van het podium gehaald. Bezoekers en organisatie stonden met open mond te kijken. “Te gênant”, liet Yvonne toen weten. Het bedrijf was amused zijn om de actie van de zanger.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram, Juice channel