Skip to main content

Comedian en activist Tisjeboy Jay is boos op collega Soundos el Ahmadi. Zij deed uitspraken over hem in een podcast. De comedian reageerde woedend op de uitspraken en noemt het belachelijk dat hij in eenzelfde rijtje als Hitler wordt geplaatst.

Tisjeboy Jay vs Soundos

Volgens hem draait dit om enkel een meningsverschil. Jay besloot toch kaarten te kopen voor de voorstelling van Soundos en kocht een groot deel op. Hij zegt dat als er geen interesse is, hij de kaarten zelf zal houden. Dit alles omdat hij het niet kan waarderen dat Soundos hem een fascist noemt terwijl hij denkt dat haar carrière niet zo succesvol is als die van hem.

Jay Francis, beter bekend als Tisjeboyjay reageerde op Instagram en noemde de opmerkingen van Soundos belachelijk: “Ik heb dit nu lang genoeg genegeerd.. maar nu ben ik er klaar mee. Ik ben het zat deze deugkneuzen mij in een zelfde rijtje als Hitler plaatsen vanwege een meningsverschil en tegelijk claimen staan voor het goede.”

Jay is van mening dat Soundos bitter is en door het leven gaat alsof ze een zandbak in haar v**ina heeft. Hij vindt het begrijpelijk dat ze gefrustreerd is, omdat ze na vijftien jaar comedy en promotie van de TV nog steeds geen kleine zaal vol krijgt. Terwijl Tisjeboyjay, die nog maar drie jaar bezig is, al in de Ziggodome heeft gestaan.

Lees de uithaal en bekijk de beelden hieronder:

Ik heb dit nu lang genoeg genegeerd.. maar nu ben ik er klaar mee. Ik ben het zat deze deugkneuzen mij in een zelfde rijtje als Hitler plaatsen vanwege een meningsverschil en tegelijk claimen staan voor het goede.

Nu wil je ineens zwart zijn ? Mijn vader was 5 toen hij naar Nederland kwam.
Iedereen die mij een beetje kent weet hoe trots ik ben op mijn kleur en afkomst. Hij stond stoer te doen op Kwaku ? Ik had een gezellig dag met mijn familie.
Heulen met de FVD ? Je bedoeld een gesprekje dat ik 2 jaar geleden heb gehad?
Ik was een naïef jongetje gedreven.. door zijn oma’s pijn.. die dacht dat hij de wereld ging veranderen door filmpjes te maken. Misschien dom.. maar wel oprecht. Dat gesprek zie ik niet als misstap maar als leermoment.
Zo leerde ik dat mijn plek bij het volk is.. en niet bij de politiek.Inmiddels weet iedereen dat ik niet fuck met Links of rechts.. politiek polariseert en mensen denken nou eenmaal in hokjes. Mijn plek is bij de mensen.. ongeacht je kleur of religie.

Als iemand in jou ogen een misstap begaat.. kan je natrappen of opzoek gaan naar de intentie erachter. Zoals Appa mooi deed.. Hier hebben we vervolgens een prachtige podcast over opgenomen.. Dat is het verschil tussen mensen met brein en zonder.. de een leert.. de ander bekritiseert.
Jullie kicken op haat.. en niet alleen de pannenkoeken in de podcast. Mensen stonden in de rij om mij na te trappen.. ik ben jullie niet vergeten. Blijf hopen dat ik val.. maar je gaat het waar krijgen.. cuz im here to stay.

Soundos is bitter en gaat door het leven alsof ze een zandbak in haar vagina heeft. Begrijpelijk want de ‘grote ster’ krijgt na 15 jaar comedy + promotie van de TV nog steeds geen kleine zaal vol. Ondertussen staat facist je boy binnen 3 jaar in de Ziggodome.
Snap dat dat pijnlijk is.. daarom heb ik bij een van je voorstellingen een groot deel van de zaal voor je opgekocht. Misschien verloot ik de kaarten.. bij gebrek aan interesse zal ik ze zelf houden.
Een lege zaal ben je toch al gewend… maar dan krijg je er deze keer tenminste voor betaald.

Swipe voor alle beelden:

https://www.instagram.com/p/CrqAKktItMN/

Bron: Instagram Facebook, Parra

Leave a Reply