Trage laptop die niet meer zo soepel werkt? Check dit!

In bed ontspannen aan je favoriete Netflix-serie beginnen, je laatste filmpjes bewerken of starten met je nachtelijke gaming sessie. Op dat moment is niks vervelender dan een te trage laptop waardoor het allemaal niet soepel werkt. Herkenbaar?

Wij hebben twee dikke notebooks op een rij gezet met de nieuwste achtste generatie Intel® Core™  processors van de MediaMarkt. Door hun snelle Intel processor kunnen deze notebooks alles aan!

Check hieronder de twee krachtpatsers:

HUAWEI MateBook D – W50D

Overal waar je maar wil, stijlvol gamen, je favo films checken of gewoon wat rondsurfen op het web. De HUAWEI MateBook D – W50D is de perfecte oplossing. Want deze stijlvolle notebook met 15.6 inch beeldscherm heeft een FHD IPS display voor geweldig beeld en top geluid. 

Deze machine heeft de nieuwste achtste generatie Inte Core i5 processor, 8GB werkgeheugen en razendsnelle opslag (SSD) van 256 GB, waardoor alles gesmeerd werkt. Kijk dat is lekker! Al deze kracht is mooi weggewerkt onder slechts 16.9 mm dikte en een bezel van enkel 6.2 mm. Dat ziet er dus top uit!

Check alle specificaties van de stijlvolle HUAWEI MateBook D – W50D bij de MediaMarkt hier .

HP ENVY 13-AH1125ND

Qua snelheid en kracht ga je met de HP ENVY 12-AH1125ND nog een stapje verder. Deze prachtige machine heeft namelijk de super krachtige achtste generatie i7 Intel Core processor en 8 GB-werkgeheugen onder de kap. Waarmee je al jouw zware programma’s vlekkeloos kunt draaien. Naast de snelle Intel processor zorgt de vingersafdruksensor er ook voor dat je razendsnel inlogt. Super efficiënt!

Het uiterlijk van de HP ENVY 13-AH1125ND doet ook niet onder voor zijn kracht en snelheid. Door het 13.3 inch FULL-HD scherm en volledig metalen behuizing met gepolijste accenten ziet het notebook er super strak uit!

De HP ENVY 13-AH1125ND is te verkrijgen bij de MediaMarkt. Check hem hier!

Of het nou de HUAWEI MateBook DW50D of HP ENVY 13-AH1125ND is, met een van deze twee weet je zeker dat je een stijlvolle en krachtige notebook in huis haalt. Check de MediaMarkt deals.

— Sponsored artikel —