Trailer van Space Jam 2 met James LeBron nu te zien! Internet ontploft! (Beelden)

De trailer van de nieuwe Space Jam film mét James LeBron is eindelijk te zien! Binnen no time ontplofte het internet: niet alleen reageerde fans heel enthousiast, er bleken ook een paar grote verrassingen in de trailer te zitten.

Zo zijn niet alleen James LeBron en verschillende Looney Tunes karakters te zien, maar duiken er ondere andere ook een agent uit The Matrix op en komt Mr.Freeze van Batman & Robin spontaan langs. Op Facebook reageerde James LeBron op hilarische wijze op de trailer: ‘What in the matrix hell did I get myself into?!?!’

‘Trailer is zo dik’

Veel fans kunnen niet wachten tot de film uitkomt. ‘Dit belooft net zo goed te worden als het origineel’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Ik kan niet wachten om de film te zien! De eerste beelden zijn keihard!’ En weer een fan roept: ‘De trailer is zo dik! F*ck yeah!

16 juli

Legende Michael Jordan speelde in de originele film en veel fans hopen dat hij ook in Space Jam 2 terugkomt. Toch moeten ze nog even geduld hebben, want de film komt pas op 16 juli uit.

Check hieronder alvast de trailer en de reactie van James LeBron:

Bron: YouTube, Facebook, Hollywoodreporter