Trump haalt uit naar ‘unfunny creep’ Sacha Baron Cohen om Borat-film

Trump sacha baron cohen

Onlangs verscheen de nieuwe film ‘Borat Subsequent Moviefilm’, waarin Sacha Baron Cohen opnieuw in de huid kruipt van de Kazachtstaanse journalist Borat. Niet iedereen vindt de film even grappig. Ook Donald Trump is geen fan, zo vertelt hij de media.

De Amerikaanse president werd in zijn vliegtuig Airforce One gevraagd naar een reactie op een fragment uit de nieuwe Borat-film, waarin Trumps advocaat en voormalig burgemeester van New York, Rudy Giuliani, in een gênante situatie wordt betrapt terwijl hij met zijn hand in zijn broek op bed ligt in het bijzijn van een actrice die de 15-jarige dochter van Borat speelt, waarna Borat de kamer inkomt en roept: “Ze is vijftien, ze is te oud voor je!”

Desgevraagd beweert Trump dat hij niks afweet van de situatie met Giuliani, maar dat Baron “a phoney guy” en “a creep” is, die hem er jaren geleden ook al in probeerde te luizen. “En ik was de enige die zei: ‘Echt niet. Deze man is nep.’ Ik vind hem niet grappig. Voor mij is hij een engerd”, aldus Trump. In 2003 kwam Trump al even voorbij in Da Ali G Show, Baron Cohen’s andere karakter, maar liep hij binnen een minuut weg.

Bekijk het fragment waarin Rudy Giuliani in een gênante situatie wordt betrapt hier:

Bron & beeld: News.sky