Skip to main content

Een paar 18+ modellen hebben zichzelf verdedigd nadat ze waren bekritiseerd omdat ze ‘schoolgenoten’ hadden gevraagd om hen te helpen 18+ content te maken.

Twee 18+ modellen in Australië onder vuur

De twee vrouwen, beiden gevestigd in Australië, staan onder vuur nadat ze andere jonge vrouwen hebben aangemoedigd om ook 18+ content te maken. Als u besluit illegale handelingen te verrichten, is het meestal de juiste manier om iemand anders te kiezen die net zo ervaren is of die ook over een platform beschikt.

Maar afgestudeerden van de middelbare school? Dit is de reden waarom 18+ modellen Bonnie Blue (24) en Leilani May (25) in de problemen zitten. Nu jonge mannen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan ‘Schoolies’ om inhoud te maken voor volwassenen is er veel te doen waar de grens ligt in dit soort gevallen.

‘Schoolies week’ is een feestelijke tijd in Australië voor pas afgestudeerden

Als je nog niet op de hoogte bent van dit enorme Australische overgangsritueel: Schoolies Week is een feestelijke tijd voor pas afgestudeerden van de middelbare school (een beetje zoals Britse eerstejaarsstudenten), waarbij duizenden schoolverlaters zich verzamelen naar de beste vakantiebestemmingen. Surfers Paradise aan de Gold Coast van Queensland is een van de favoriete plekken om naartoe te gaan vanwege het nachtleven en de stranden. Maar nadat de twee modellen schoolgenoten hadden uitgenodigd in Surfers Paradise om mee te werken aan het maken van hun inhoud, veroorzaakte dit nogal wat problemen. Volgens de Brit Bonnie Blue benaderden de schoolverlaters hen echter als eerste. Ze vertelde het Gold Coast Bulletin: “We kregen berichten: ‘Ik ben hier voor Schoolies, laten we de inhoud filmen’, en we lachten – we filmden alleen met gevestigde makers en dachten toen ‘Waarom niet’.” Blue maakte vervolgens duidelijk dat zij en May ervoor zorgden dat iedereen die met hen wilde samenwerken ‘instemmende volwassenen’ waren.

Het zou geheel hun eigen beslissing zijn pikante content te maken

Ze vertellen hoe het proces verloopt: “Ze zijn geen 17, we controleren de identiteit, we hebben een proces – ze stemmen ermee in en ze ondertekenen toestemmingsformulieren”. Aussie May voegde toe: “Het is geheel hun beslissing en waar ze zich prettig bij voelen. Zij doen mee aan de opnames, wij beoefenen alles veilig en we worden elke twee weken gecontroleerd.” Maar veel mensen, inclusief sekswerkers, zijn van mening dat dit roofzuchtig gedrag is en dat ze met een naïeve mentaliteit achter ‘nauwelijks legale’ mannen aan gaan. May ontkende vervolgens de beschuldigingen, vooral degenen die beweren dat er verdovende middelen en alcohol in het spel zijn, en verzekerde zich ervan dat dit niet het geval is. Maar velen geloven dat deelname aan deze dingen op de langetermijngevolgen kan hebben voor de jonge mannen. Matt Lloyd, CEO van schoolies.com, sprak verder met dezelfde publicatie en zei: “Ons advies aan alle Schoolies is: je verdient het om dit met je vrienden te vieren, maar neem geen beslissing die negatieve gevolgen kan hebben voor je gezin. , uw reputatie en uw toekomstperspectieven.” Blue en May beweren echter dat degenen die zich bij hen aansluiten, hun gezicht niet hoeven te laten zien.

Op de lange termijn kan het andere gevolgen hebben

Ongeacht de toestemmingskwestie vindt het staatslid van partijwijk Surfers Paradise de kwestie nog steeds ‘een heel trieste zaak’. Dr. Ahmet Moustafa van de Bond University legde verder uit dat de modellen ‘waarschijnlijk legaal weten wat ze doen’, ook al was de prefrontale cortex van de Schoolies nog niet volledig ontwikkeld. Hij zei: “Op de korte termijn denken ze misschien dat het goed is, maar op de lange termijn zijn ze misschien niet blij met wat ze hebben gedaan.” In een gesprek met LADbible deelden Blue en May een gezamenlijke verklaring over wat zij hebben gevoeld over de situatie en wat hun hoop voor de toekomst is. “We zijn blij dat we de aandacht hebben kunnen vestigen op het maken van realistische en herkenbare inhoud met echte mensen“, zeiden ze. “We kijken ernaar uit om deze stijl van inhoud voor volwassenen voort te zetten en deze mee te nemen naar de voorjaarsvakantie, de Amerikaanse en eerstejaarsweek in het VK.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Ladbible