Tyson Fury: “Ik masturbeer 7x per dag!” Legt uit

Bokser Tyson Fury deelt in een interview een wel heel bijzondere winnaarsstrategie. Hij vertelde aan the Pat McAfee show, dat hij dagelijks wel zeven keer masturbeert. Hij verklaart dat daar zijn succes het meest van afhangt.

De zwaargewicht kampioen staat op 23 april in de ring met Dillian Whyte, om zijn titel te verdedigen. Hij deed op onder andere Instagram al meerdere uitlatingen over de aankomende match in het Wembley Stadion.

Tyson Fury

De “Gypsy King” zei in het interview half-grappend: “Ik masturbeer zeven keer per dag”. Volgens hem zit zijn kracht in zelfbevrediging. Zo stelt hij dat hij door zo vaak te masturberen, hij zich oplaadt met testosteron en hierdoor de nodige kracht in zijn handen heeft om zijn tegenstander knock-out te slaan.

Voorsprong

Eerder in 2020 sprak Tyson Fury hier al eerder over. “Ik doe veel dingen die ik eerder niet deed. Ik eet vijf of zes maaltijden per dag, drink acht liter water. Als het me een voorsprong geeft, ben ik bereid het te proberen. Ik masturbeer zeven keer per dag, om mijn testosteron opgang te houden.”, aldus Fury.

Zijn aankomende tegenstander wacht al een tijd op een kans om de titel te bemachtigen. Hij kwam echter niet opdagen in de laatste persconferentie. Fury zei hierover dat zijn tegenstander er had moeten zijn om zijn voeten te kussen: “Hij krijgt het grootste bedrag uit zijn leven”.

Bekijk hieronder video’s van Tyson Fury’s beste boksmomenten:

Tyson Fury

Bron: LadBible, Youtube