Vader en dochter tongworstelen met elkaar voor 1000 dollar! ‘Ziek!’ (Video)

Een gekke stunt uithalen om wat bij te verdienen is prima, maar sommige mensen gaan wel héél ver. Zo ook deze vader en dochter. Ze zagen de dollartekens blijkbaar al in elkaars ogen, toen ze besloten om eens een flink potje te tongworstelen. Voor 1000 dollar, om precies te zijn.

En dat niet alleen, ze lieten ook nog eens honderden luisteraars en kijkers meegenieten. De twee waren namelijk te gast bij de Australische radioshow ‘Kyle and Jackie O Show’ – die zowel te beluisteren als online te zien is – waar ze meededen aan het programma ‘Boyfriend or Daddy’.

Vriendje of vader

In dit programma mag een vrouw een man meenemen, waarna de presentatoren vervolgens moeten raden of het haar vriendje of vader is. Als ze fout gokken, verdienen de deelnemers 1000 dollar.

Flink potje tongen

Blijkbaar zaten vader en dochter behoorlijk in geldnood, want om de presentatoren om de tuin te leiden, besloten ze een flink potje met elkaar te tongen. Natuurlijk was iedereen er vervolgens van overtuigd dat de vrouw haar vriendje had meegenomen, maar niks bleek minder waar.

‘Echt heel smerig dit’

‘De dingen die je doet voor geld‘, zei de vrouw na afloop van de passionele kus. Ieder zijn ding, maar we vinden dat dit toch wel een beetje vet gaat. En zo denkt een flink aantal luisteraars er blijkbaar ook over. ‘Zieke mensen! Ik zou mijn kleinkinderen niet bij hem laten als hij mijn vader was!!’, reageert iemand. Een ander laat weten: ‘Echt heel erg smerig dit.’

Bekijk het ‘de zoen’ in onderstaande video:

Bron: YouTube, Clint.be

Lees ook: