Skip to main content

Er gaat een video viraal van een vader met zijn zoon. In de video is te zien dat een vader aanklopt om te kijken wat er gebeurt in de kamer van zijn zoon. Zijn vader lijkt helemaal in shock als hij de deur opent en zich waarschijnlijk iets anders had voorgesteld.

Vader is in shock door zoon

In de video 17 seconden duurt zie je allereerst hoe een jonge dame aan het danst in beeld. Vervolgens verschijnt er een man bij deur met een oranje shirt en bril. De jonge dame begint keihard te lachen en vervolgens wordt er ingezoomd op het gezicht van de man. Hij lijkt verstijft of in ieder geval geshockeerd. Vervolgens komt er jonge man in beeld die een jurkje draagt en naar de deur toeloopt. Hij heeft ook een tasje in zijn hand en besluit om de deur dicht te doen. Het blijkt uiteindelijk om de vader van de jonge man te zijn. Hij wilde waarschijnlijk kijken wat zijn zoon met een jonge dame deed in zijn kamer maar leek verrast.

Social media de oorzaak

Er wordt gemend gereageerd op de virale video: “TikTok en Instagram doet rare dingen met mensen…”. Er is de afgelopen tijd veel kritiek op het gebruik van sociale media. De kritiek is vooral gericht op jongeren die veel te veel op hun telefoon zitten. Het is vanaf 1 januari 2024 verboden om op je telefoon te zitten in de klas. De term Woke wordt ook benoemd onder video: “Had je maar een rubbertje om moeten doen…. spijt komt altijd achteraf….” “dat krijg je met al dat woke gedoe!”. Iemand anders denkt dat de video opgezet is: “Dit was gewoon opgezet spel, je zag haar hard lachen en zijn zoon ook, dus dit was gewoon een grap, maar wel geweldig gelukt, gezien de uitdrukking van zijn vader. Daar was het ook om te doen, zijn vader in de maling nemen”. Volgens iemand anders wil de jonge man het vriendinnetje zijn: “Zoonlief wil liever ‘het vriendinnetje’ zijn”. Er is ook kritiek op de vader: “Beetje raar ook om op die leeftijd kamer binnen te lopen als ie weet dat ie met z’n vriendin binnen zit eigen risico”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Tiktok, Dailybuzz