Vapiano maakt een doorstart in Nederland! Mag weer open!

Vapiano maakt een doorstart in Nederland! Mag weer open!

Goed nieuws voor pasta liefhebbers. Vapiano werd eerder deze maand failliet verklaard, maar de restaurants verdwijnen niet uit Nederland. Vapiano maakt een doorstart en blijft in Nederland namelijk, het lukte ze om een doorstart te maken.

Vapiano maakt een doorstart

“Wij zijn ontzettend blij voor onze medewerkers en onze gasten dat Vapiano Nederland op een positieve manier door kan gaan. Wij danken alle betrokkenen voor hun inzet en vertrouwen” zo meldt een woordvoerder van Vapiano.

Mag weer open

De doorstart heeft de curator bevestigd. Het is nog niet duidelijk of alle vestigingen of alleen een deel daarvan blijft bestaan. Vapiano heeft 11 restaurants in Nederland.

De Vapiano restaurants openen vanaf 1 juni weer, als de horeca weer mag opengaan. “Vapiano gaat zijn best doen om restaurants aan te passen aan de voorzorgsnormen die genomen moeten worden vanwege het coronavirus.”

Eerder deze maand kreeg Vapiano uitstel van betaling. Het gevolg van een faillissementsaanvraag begin april. Dit kwam na de de gedwongen sluitingen vanwege Covid-19.

Hieronder een hack van Gierige Gasten bij Vapiano:

In Nederland zijn er Vapiano’s in Amsterdam (2), Rotterdam (2), Utrecht (2), Almere, Groningen, Den Haag, Eindhoven en Tilburg. Elders zijn er vestigingen in Oostenrijk, Bosnië-Herzegovina, Estland, Frankrijk, Finland, Duitsland, Hongarije, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Servië, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Groot-Brittannië, Australië, Mexico, Verenigde Staten, Brazilië, Chili, China, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten.

Bron: Parool, Wiki