Skip to main content

Er was een beetje bezorgdheid over Bad Boy Brody, een van de meest opvallende Ex On The Beach deelnemers ooit. Elias vertelde onlangs dat Brody ‘van de wereld is verdwenen’. Maar Brody is terug!

Bij de clipshoot van Shotjes, van Elias, Justice Toch en Artistic Raw, zei Elias dat hij geen idee heeft hoe het nu met zijn oude vriend is… ”Brody Bad…” ”Ik weet niet man, die jongen is van de wereld afgevallen. Hij is echt een topkerel, maar ik heb geen idee waar hij is!”

”Hij is low key (onder de radar, red.) gebleven, maar dat is misschien wel beter voor hem,” ”En dat is positief bedoeld. Jullie zien andere dingen dan wij, waardoor het anders op beeld over kan komen. Ik keur het niet goed, maar ik keur het ook niet af. Ik gun hem het beste, hij was mijn maatje daar en dat is hij nog steeds.”

Bad Boy Brody is terug!

Brody is echter terug en heeft gelijk een boodschap voor Joey Bravo, die hij niet is vergeten van de uitdaging in de boksring. Hij meldt dat hij paraat is om Bravo terug te zien.

Ook is hij te zien samen met Viktor, de knappe dame die ook mee deed met EOTB, en de vriendin van zijn broertje.Hieronder de posts en beelden:


 
Brody biecht op:

Leave a Reply