Veronica en Digitzz na 8 jaar uit elkaar! Veronica reageert!

Bizar: Het volgende showbiz koppel dat bekend maakt uit elkaar te zijn! Presentatrice Veronica van Hoogdalem en rapper Digitzz aka Nigel Williams zijn uit elkaar.

Dat maakte Veronica vandaag bekend. Veronica kreeg op haar Instagram namelijk steeds vragen krijgt over haar relatie. Vandaag besloot ze te reageren. “Ik heb niets meer over Nigel en mij gepost omdat we een tijdje geleden hebben besloten uit elkaar te gaan.

“Het gaat met ons allebei goed” en er zijn geen details te melden, is dat in dit geval niet mogelijk, zo beweert Veronica. “Er is geen juice te vinden, behalve in mijn Hello Kitty cup” “It’s still all love.”

Hieronder de volledige reactie en beelden van Veronica en Digitzz:

Ik krijg de laatste tijd steeds meer vragen op insta en vanuit de media over mijn relatie.. ik heb niets meer over ons gepost omdat Nigel en ik een tijdje geleden hebben besloten om uit elkaar te gaan.
We zijn na een relatie van 8 jaar uit elkaar gegaan, het gaat met ons beide goed, er is geen juice te vinden behalve in mijn Hello Kitty cup. ..it’s still all love.