Skip to main content

Actrice Victoria Koblenko heeft haar dagelijkse skin-routine gedeeld. Dat is niet het enige wat te zien is. Mensen menen dat als je goed oplet meer op de beelden kan zien dan Victoria waarschijnlijk had gewild.

Victoria Koblenko laat per ongeluk teveel zien

In de eerste video die Victoria deelt op haar Instagram-story schrijft ze: “2 minuten gezicht skin-routine. Vandaag met pumpkin serum”. Het is dus een samenwerking met een huidverzorgingslijn. Ze heeft echter slechts een blouseje aan, en aangezien ze haar huid goed wil laten zien heeft ze de voorkant niet dichtgeknoopt. Mensen menen daardoor net iets té veel te zien in een paar momenten van de video.

In de tweede video vertelt ze: “Verse lading groenten in een potje. Deze crème is zo populair dat hij regelmatig uitverkoopt, maar gelukkig is hij mooi op voorraad. Ook heeft foorforskin een nieuw Guasha tool in hun assortiment.” Vervolgens vertelt hoe ze je het product gebruikt en is haar ’tweeling’ weer duidelijk in beeld. Ze heeft het in ieder de story’s niet weggehaald van haar Instagram-story.

Victoria Koblenko vriend

Onlangs was er nog een pikante video van Victoria Koblenko en haar vriend oud-voetballer Evgeniy Levchenko die voor nogal wat jaloerse reacties zorgde. Hij mag namelijk van zijn vriendin genieten, en dat wordt gefilmd door het koppel. De twee waren te zien in een lift terwijl Victoria niets meer dan een topje aan heeft en de rest van haar bovenkleding uit heeft gedaan. Ze daagde Evgeny plagerig uit om haar te pakken te krijgen, maar draait dan net op tijd weg. We zien de hand van Evgeny naar haar voorgevel reiken, maar ze laat aanraken nog niet toe. Hoe dan ook: het stel lijkt er zin in te hebben en het voorspel lijkt in de lift al te zijn begonnen, volgers fantaseren er lustig op los.

Bekijk hier de beelden

En eerder:

Bron: Instagram