Skip to main content

Ella (Elvis Ruth Penuel) & RosMitics (Thimo Ros) ,de twee vrienden zijn nu ongeveer 4 jaar serieus bezig met het maken van Nederlands talige hiphop muziek. Zo hebben ze hun nieuwe Dr. Grinspoon Music EP uitgebracht. Het begon allemaal in de Bijlmer waar ze elkaar tegenkwamen op de OSB en 4 jaar lang dezelfde klas deelde. Langzamerhand groeide uit een vriendschap en dezelfde muzikale smaak een creatief duo wat meer doet dan alleen nummertjes schrijven.

DR. GRINSPOON MUSIC EP

Release van Dr. Grinspoon Music EP

De mannen hebben nu een nieuwe clip uitgebracht genaamd Dr. Grinspoon Music wat is geïnspireerd door Wu-Tang. Ook is de track is geproduceerd door Lick Gang en de video geregisseerd door Lick Gang ‘Rizz’. De beat is verzorgt door RosMitics en mixed and Mastered door RosMitics.

Na het succes van de videoclip Dr. Grinspoon Music

Na release van hun nieuwe clip Dr. Grinspoon Music en hun gelijknamige EP is er verder weinig meer gehoord van de mannen. Tevens heeft Ella zijn naam na de release verandert naar zijn voornaam Elvis. Hoe het met de mannen verder gaat is niet bekend. RosMitics heeft als solo nog enkele track los uitgebracht maar verder dan dat is er niet zo veel bekend. Wat we kunnen zeggen was dat de video die ze samen uitbrachten van Dr. Grinspoon Music hun enige release samen was en het zeker een dope clip was. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer horen van deze mannen samen of als solo projecten.

Ook is Ella sinds 2015 niet meer actief op zijn social media kanalen en heeft hij niets nieuws sinds zijn laatste track 25 Stacks niets meer uitgebracht. Hopelijk gaat het goed met deze mannen en kunnen we wellicht weer iets tofs verwachten zoals hun laatste projects samen Dr. Grinspoon Music. Wil je de track downloaden dan kan dat nog steeds via deze dropbox link.

Bekijk de video van de mannen hierboven en volg Ella ook via Twitter.

Leave a Reply