Vlogster onthult: ‘Ik werd zwaar mishandeld door een Temptation-single’ (Beelden)

Grote ophef op social media om een mishandelingszaak. Vlogster Aimee van der Pijl onthult dat ze vier jaar geleden zwaar mishandeld werd tijdens de jaarwisseling. De situatie liep zó uit de hand, dat ze er jarenlang letsel aan overhield. En nu blijkt de dader ineens mee te doen aan Temptation Island…

Aimee werd door een ‘dame die duidelijk veel drugs op had’ aangevallen. De dader moest zelfs voorkomen voor poging tot doodslag, omdat Aimee meerdere keren tegen haar hoofd werd geschopt.

Zware mishandeling

Uiteindelijk werd de dader veroordeeld voor zware mishandeling. Aimee zelf hield jarenlang letsel aan de mishandeling over. En of dat nog niet genoeg was, kreeg de vlogster een paar dagen geleden een gigantische schok: de dader bleek namelijk mee te doen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island!

Daisy Prias

Vervolgens begonnen de geruchten: wie zou de mishandelaar zijn? Verschillende mensen wezen naar Daisy Prias, maar zij reageerde gelijk: ‘Ik heb niets met deze mishandeling te maken en vind het super storend dat mijn naam zomaar genoemd wordt. Ik zou zoiets nooit in mijn leven doen en heb gewoon een serieuze toekomst. Er is maar één chick op Tempa met een strafblad, en ik hoef niet eens uit te leggen wie.’

“Klein, getint meisje”

YouTuber FawryNotSawry heeft inmiddels een stuk meer prijsgegeven. In een nieuwe video, waarin hij over de mishandeling vertelt, zegt hij het volgende over de dader: ‘Het is een klein, getint meisje met krullen.’ Ook zou de dader tegen Fawry hebben verklaart dat ze ‘heel geëmotioneerd is en het heel erg vindt dat iets van vier jaar geleden weer omhoog komt, omdat ze er zelf ook trauma’s aan over heeft gehouden’.

Bekijk de video’s van Aimee en FawryNotSawry én een foto van de mishandeling hieronder:

Bron: Instagram, YouTube, Love Reality

Lees ook: