Skip to main content

Opnieuw pikante verhalen en onthullingen over voetballer Mitchell Dijks bij de juicekanalen. Hij en zijn vriendin zouden uit elkaar zijn. Dat zou zijn gebeurd nadat hij betrapt zou zijn op chatten met andere dames op marktplaats app Vinted.

‘Mitchell Dijks gedumpt door vriendin’

Mitchell Dijks en zijn vriendin hebben alles verwijderd van Instagram. Juicechannel en spionnen zijn er achter gekomen wat er aan de hand zou zijn, de relatie zou over zijn, ,,Hij wordt door meerdere volgers op datingapps gespot. Op onder andere Raya komt hij veelvuldig voorbij.”

Dijks zou zijn gedumpt door zijn vriendin volgens het kanaal: ,,Het schijnt dus dat Mitchell door zijn vriendin is betrapt op het berichten van dames via verschillende apps. Zelfs Vinted, de site waar je kleding op kan verkopen gebruikt Mitchell om in contact te komen met andere dames.”

Vinted

Een dame op Vinted keek verbaasd toen ze plots een berichtje kreeg dat ze er goed uitzag op de kleding app. Ze deelt het gesprek en meent: “Deze man reageert zelfs als je kinderkleding verkoopt omdat hij je profielfoto interessant vindt. Vriendin van mij heeft hem echt moeten blokken.”

,,Krijg zoveel verhalen binnen van verschillende meisjes die zeggen dat ze lukraak worden aangesproken door Mitchell om foto’s of video’s te sturen. Als ze niet meewerken blokkeert hij ze met het idee: op naar de volgende.” zo meldde een bron van het juice kanaal onlangs.

Bekijk hier de beelden:

Via IG, Juicechannel, DenD