Voetballers gezocht die willen meespelen in film over Zlatan! (Video)

Ben jij niet van het voetbalveld weg te slaan én groot fan van Zlatan Ibrahimovic? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het boek over de voetballer – Ik, Zlatan – wordt verfilmd en jij kan daar in meespelen. Mits je tussen de 18 en 32 jaar bent en een beetje balgevoel hebt natuurlijk.

De Zweedse Zlatan Ibrahimovic is één van de grootste spelers aller tijden en zijn boek – Ik, Zlatan – was direct een wereldwijd succes. Nu wordt zijn verhaal verfilmd en jij kan daar in meespelen! Zo’n twintig scènes zullen namelijk gaan over Zlatan’s tijd bij Ajax en spelen zich dus af in Nederland.

Figuranten gezocht voor wedstrijden

Niet alleen worden Zlatan’s trainingen bij Ajax in beeld gebracht, ook worden er twéé wedstrijden in scène gezet. En daarvoor zijn natuurlijk figuranten nodig, want wat is een wedstrijd zonder voetballers? Dus worden er twee teams gecreëerd: Ajax en NAC Breda. Heb je een beetje balgevoel en ben je tussen de 18 en 32 jaar oud, dan maak je kans om in één van de twee teams mee te spelen!

Etniciteit, lengte en haarstijl

Volgens Keplerfilm, de productiemaatschappij, beginnen de castingrondes eind december. ‘Afhankelijk van de kwaliteiten die je tijdens de casting laat zien, kun je gekozen worden voor één van de teams. We proberen we de teams zo goed mogelijk weer te geven zoals die er in het seizoen van ‘04 uitzagen. Bij de toewijzing van de teams wordt dus ook gekeken naar etniciteit, lengte en haarstijl‘, aldus de website.

Gaat je hart voetbalhart sneller kloppen? Geef je dan hier op voor de castingdagen (19 en 20 december) en wie weet schitter jij straks in deze nieuwe Zweedse speelfilm!

Bekijk hieronder alvast een teaser van de film:

Bron: keplerfilm, FHM

Lees ook: