Man uit Arnhem vindt vogelspin in bakje druiven van Albert Heijn!

vogelspin

Een man uit Arnhem heeft zaterdag de schrik van zijn leven gekregen, nadat hij een bakje druiven had gekocht bij de Albert Heijn. Thuis kwam hij er namelijk achter dat er tussen de druiven een vogelspin verstopt zat.

Tegenover De Gelderlander vertelt de man, Bart van den Akker: “Ik wist niet goed wat ik moest doen. Totdat ik aan mijn buurman dacht, een man met verstand van dieren.” Die kon hem vertellen dat het om een jonge vogelspin uit Chili ging, waar het bakje druiven ook vandaan bleek te komen. “Zijn lichaam heeft de vorm van twee druiven. Een volwassen spin is veel groter, het formaat van een handpalm.”

Albert Heijn noemt de vondst in een reactie uitzonderlijk. “Ik zou er ook van schrikken. Gelukkig is er niks vervelends gebeurd,” aldus een woordvoerder. “Onze leveranciers oogsten de druiven met de hand. Ze worden op maat geknipt zodat er 500 gram aan druiven in een bakje past. We vermoeden dat de vogelspin goed gecamoufleerd in een tros de inspectie heeft doorstaan.”

Om van de schrik bij te komen heeft de familie Van den Akker een nieuw bakje druiven en een leuke attentie gekregen van de supermarkt. De vogelspin heeft een nieuw huis gevonden bij de buurman.

Zo ziet een volgroeide Chileense vogelspin eruit:

Bron & beeld: NU.nl, AD.nl

Lees ook: