Skip to main content

Estelle Cruijff ziet er onontkenbaar goed uit voor haar leeftijd en ze maakt geen geheim van hoe ze dat doet. Laatst postte ze een foto in Ibiza waaronder ze schrijft: “Een collageen shot per dag houdt de rimpeltjes weg”.

Estelle Cruijff onder vuur

Veel mensen vinden dit grapje wel leuk, maar meer mensen valt iets anders op. Ze krijgt een hoop kritiek over het feit dat haar billen een stuk groter, ronder, en strakker lijken dan normaal. Volgens volgers zou dit komen door het soort broekje dat ze draagt.

Volgers van de influencer hebben wel vaker kritiek op de blondine. Meestal trekt ze zich daar weinig van aan.

“Haar billlen vind ik persoonlijk wat onnatuurlijk, maar als zij het mooi vind is het goed. Ze ziet er toppie uit”, zegt een iemand bijvoorbeeld. “Wat is er met je bil gebeurd? Ik ben in de war”, zegt iemand anders onder de foto. “Wat is er met je bil gebeurd? Ik ben in de war”, wordt ook gereageerd onder de foto.

Estelle Cruijff staat erom bekend dat ze graag sport om fit te blijven, maar volgens de meeste mensen is het onwaarschijnlijk dat ze van het ene op het andere moment opeens zo’n veel groter achterwerk heeft.

Bekijk hier de video

estelle cruijff
estelle cruijff
estelle cruijff

Bron: Instagram