Skip to main content

Jan Kooijman heeft pikante berichten geplaatst op een app. Hij spreekt zijn volgers daar op een aparte manier aan. Sommigen zijn zelfs een beetje in de war door Jan’s berichten. Hij reageert op alle kritiek.

Jan Kooijman plaats pikante berichten op Instagram

Hij heeft op Instagram Threads een paar pikante berichten geplaatst die tot verwarring leiden bij zijn volgers. Hij schrijft: “Welkom nieuwe volgers en b*lchappers, vanaf nu kan het alleen nog maar tegenvallen. Dus bij dezen een foto van een deurhendel.”

Hij spreekt zijn volgers tegenwoordig aan als “b*lchappers” en daardoor hebben zijn volgers een boel vragen. Jan plaatst ook een video waarin te zien is hoe hij in de camera knipoogt, een volger reageert als volgt: “Ik krijg hier: ‘Heee mooie ziel’-vibes van.” Jan reageert volgens met: “Nee joh. Eerder chap-goeie-b*l-vibes.” Hij schrijft in een ander bericht: “Goeiemorgen mensen, wees vriendelijk! En doe vandaag iets wat je nog nooit hebt gedaan! Chappen mag daar een onderdeel van zijn, maar alleen met wederzijdse goedkeuring.”

Veel volgers vinden het wel komisch, maar sommige mensen begrijpen er niks van “Jan, je weet dat iedereen dit kan zien toch?” En een ander volger schrijft: “Wow, van iedereen had ik ‘b***enchap’-berichten verwacht, maar niet van deze Hitkrant-poster-man.”

Jan reageert op alle ophef

Zijn management reageert namens Jan op alle ophef. Zijn manager laat weten dat hij de berichten zelf plaatst en niet gehackt is. “Zijn bedoeling laat hij verder in het midden”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws