Skip to main content

Rachel Hazes maakte in december bekend dat ze een brasserie gaat openen in Torremilinos: Casa Hazes. Er zijn zelfs plannen voor een realityserie rondom de brasserie. Een bekend showbizzprogramma deelt dit nieuws met een niet zo charmante foto van Rachel. Veel mensen vragen zich namelijk af wat er met haar gezicht is gebeurd en reageren massaal onder het bericht.

Volgers schrikken van foto Rachel Hazes

RTL Boulevard heeft het nieuws gedeeld dat Rachel misschien een eigen realityserie krijgt. Hierbij hebben ze een foto geplaatst van Rachel en alle kritiek onder het bericht gaat over de foto. Die krijgt namelijk meer aandacht dan dat Rachel misschien een realityserie krijgt. Een volger schrijft: “Ze kiezen dan ook wel de meest charmante foto uit… lijkt wel expres. Ik wens ze allemaal veel succes. Beense was een toptent” “Gelukkig is het in Spanje en niet hier 😂” “Wat is er met je gezicht?” “Waarom nemen ze deze foto niet voor op de verpakkingen van sigaretten? Heftig!” en iemand anders schrijft: “Trump… ben jij dat? 😮😂 “Goeie waarschuwing tegen roken deze foto….”. Een ander volger vergelijkt Rachel met Mora: “Had andere kleur achtergrond gekozen😂 Lijkt wel reclame voor mora”.

Er is ook kritiek op RTL Boulevard: “RTL, had een betere foto kunnen plaatsen van haar. Dit is overduidelijk niet haar beste foto., maar ze gebruiken deze foto voor extra commentaar, ach, je kent het wel.. negatieve aandacht is ook aandacht”

Realityserie Rachel Hazes

Talpa Network heeft laten dat ze de mogelijkheden bekijken voor een realityserie. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa na berichtgeving van Shownieuws. Op TikTok gaan  beelden rond waarop Rachel te zien is met een cameraploeg

Rachel Hazes kroket

Onlangs werd bekend dat Rachel onder andere kroketten gaat verkopen in haar brasserie. En dat gebeurt met een knipoog: ze serveert ze als ‘gecremeerde kroket’ in een plastic doodkistje. Ze vertelt aan Shownieuws het volgende: “Ik ga uiteraard kroketten verkopen, ik heb zelfs speciale bakjes besteld waarin ze komen te liggen“. Vervolgens doet ze een opvallende onthulling over wat ze gaat serveren: “Ik serveer namelijk kroketten in een plastic doodskistje. Dat is toch humor“.

Bekijk hier de beelden

@justinamsterdam Wat denk jij? Nieuwe passie of nieuwe melkkoe? 🤔💰#rachelhazes #carihuela #casabeense #casahazes #andrehazes #juice #spanje #brasserie #emigreren #vj #viraal #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Justin Amsterdam

Bron: Instagram, RTL Boulevard, TikTok, Beeld: BSR Agency