Skip to main content

Rachel Hazes opent volgend jaar een brasserie in Spanje. Dit doet ze om haar overleden man, André Hazes te eren. Nu komt er naar buiten dat Rachel ook kroketten gaat verkopen. En dat gebeurd met een knipoog: ze serveert ze als ‘gecremeerde kroket’ in een plastic doodkistje

Rachel Hazes kroket

Ze vertelt aan Shownieuws dat ze kroketten gaat verkopen: “Ik ga uiteraard kroketten verkopen, ik heb zelfs speciale bakjes besteld waarin ze komen te liggen“. De brasserie wordt geopend in het Spaanse Carihuela. Vervolgens doet ze een opvallende onthulling over wat ze gaat serveren: “Ik serveer namelijk kroketten in een plastic doodskistje. Dat is toch humor“.

‘Gecremeerde kroket’ zaak met Yvonne

Er is eerder een rechtszaak geweest tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes omdat Rachel wilde dat Yvonne haar geen gecremeerde kroket meer noemde. Deze rechtszaak won Rachel en nu lijkt ze het met humor te willen aan te pakken. Ze benadrukt nu dat ze er wel om kon lachen dat mensen haar een gecremeerde kroket noemen. Ze vertelt aan Shownieuws: “Die rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer ging puur over het feit dat ik ervan werd beschuldigd een brief van mijn zoon André junior te hebben doorgespeeld, en dat ik zijn behandeling in de kliniek in Spanje had gedwarsboomd. Dat was onwaar“. Het restaurant wordt op 10 februari, 2024 geopend. De brasserie gaat, Brasserie Casa Hazes heten. Ze is nog op zoek naar personeel.

Sarah van Soelen niet in de nieuwe brasserie

Onlangs viel het meerdere volgers van Rachel Hazes en Sarah van Soelen op dat ze elkaar niet meer volgen op Instagram. Het juicekanaal RealityFBI schrijft: “Wie er in ieder geval niet in de nieuwe brasserie van Rachel mag komen is Sarah”. Het is niet bekend wat er precies is gevallen, dat is niet duidelijk. Volgens het juicekanaal kwamen de twee elkaar onlangs tegen bij een dinnershow, maar mocht Sarah niet plaatsnemen aan de tafel van Rachel.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws, Beeld: YT Etenmetnick