Skip to main content

Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is weer van start gegaan. Daar hoort natuurlijk ook nieuwe foto’s bij. Peter Gillis geeft een kijkje achter de schermen met een foto. Alleen ging de aandacht naar zijn zoon Mark. Die er anders uit zou zien.

Nieuwe uiterlijk

“Hatseflats!! Fotograaf Friso Keuris is bezig om een mooie nieuwe fotorapportage te maken voor ons. (..). Een plaatje met de hele groep kon dus ook niet ontbreken!”, schrijft hij bij de foto. Peter heeft zelf een transformatie ondergaan en lijkt kilo’s te zijn afgevallen. Kijkers hebben het idee dat deze verandering na de breuk met Nicol is geweest. Het valt ook op dat Mark Gillis er anders uit ziet en volgers kunnen het niet laten om er iets van te zeggen.

Reacties

Er wordt het één en ander gespeculeerd over Mark Gillis. Hij lijkt te zijn aangekomen en het vermoeden is er dat hij stress heeft. Hij heeft namelijk een heftige periode achter de rug. De realityster kreeg te maken met een brute overval waar hij zwaar werd mishandeld en bestolen. “Zo ik schrik van Mark”, luidden een aantal reacties.

Er komen gelukkig nog wel mensen voor hem op en keuren de negatieve reacties dan ook niet goed. “Wat een reacties weer in dit geval over Mark, laat iedereen gewoon”, neemt een volger het op.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Ditjesendatjes

Leave a Reply