Skip to main content

Volgers schrikken enorm van een foto van Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin. De campingmagnaat is met zijn nieuwe lief in het gezellige Maastricht. Hij post een foto van hun twee als ze een kerk bezoeken, maar de foto heeft iets aparts. Zijn volgers maken zich erg zorgen…

Foto in Maastricht

“Het hoge woord is eruit! Erg fijn om vandaag samen te kunnen genieten in Maastricht.❤ Kende da? Natuurlijk hebben Wendy en ik ook samen een kaarsje aangestoken voor mijn lieve moeder in de Onze Lieve Vrouwebasiliek.”, schrijft Peter bij de foto die hij op zijn Instagram plaatst.

Volgers schrikken

“Dat was geen paracetamolletje Peter” en “Wa hedde gij genomen peter?”, grappen mensen onder de foto. “Jemig vent… Heb je goedkope coke op ofzo? Je ogen donderden er zowat uit!”, zegt een andere geschrokken volger. Blijkbaar vinden ze dat Peter erg merkwaardig kijkt op de foto. “Dit lijkt wel gephotoshopt!”, reageert nog iemand.

Wendy

Volgens een eerder artikel dat we deelden schijnt Wendy al een beetje bekend te zijn bij volgers. Ze zou namelijk onderwerp zijn geweest van een “Golddigger Video”. Ook zou ze hebben gedate met een ex van Nicol, dus ze lijken wel een beetje dezelfde types te hebben.

Bekijk hier de beelden:

Volgers schrikken
Volgers schrikken
Volgers schrikken

Bron: Instagram