Skip to main content

Vreemdgaan is iets wat helaas nog steeds veel gebeurd binnen relaties met een breuk en heftige emoties als gevolg. Er gaat nu een video viraal waarin een dame haar vriendje heeft betrapt op het vreemdgaan en ze confronteert hem ermee in de trein.

Jongen betrapt op vreemdgaan

In een TikTok video die inmiddels 900.000 keer is bekeken en 85.000 keer geliked. De Tiktokker djama_036 filmt het incident en schrijft: “In de trein maak je rare dingen mee. Chickie pakt hem op vreemd gaan, we beginnen bij die jas. Damm man draagt nog moncie”. In de video is te horen dat de dame in kwestie emotioneel is en meerdere keren schreeuwt “Doe uit”. Ze wil dat hij zijn jas uitdoet, die ze waarschijnlijk aan hem heeft gegeven als cadeau. Ze benadrukt dat ze begint bij de jas, waarschijnlijk wil ze nog veel meer spullen terug. Nu haar vriend is vreemd gegaan is dat zo te horen over en uit voor haar.

Veel reacties op vreemdgaan video

Onder de TikTok video wordt massaal gereageerd. Iemand schrijft: “Ik ben zovaak in de trein waarom maak ik dit soort dingen niet mee” “Tbh I feel sad for her, je kan de pijn in de stem horen 😬”. De dame in kwestie krijgt veel steun: “Al die dingen die ze voor hem heeft gekocht mag hij lekker uitdoen. Ik hoop dat het goed met haar gaat” en iemand anders schrijft: “tot wanneer ga ik mezelf zo laten behandelen’ de pijn in haar stem. 🥺 hope she’s ok”. Dat ze haar jas terug wil wordt ook breed uitgemeten in de comments “Nooit chickie zegt, we beginnen bij die jas😂” “WAHAHA ik gil, we beginnen bij die jas😭”. Het is in dit geval een les om in ieder geval je eigen spullen te kopen: “HAHA darom altijd zelf je spullen kopen beter joh”.

Bekijk hier de beelden

@djama_036

“we beginnen bij die jas“ morro gone wilddd🤣🤣🤣

♬ origineel geluid – djama

Bron: TikTok, VKmag, Beeld: Unsplash