Skip to main content

Mart Hoogkamer kwam eenpaar dagen geleden voorbij bij de juice kanalen met een hele juicy story. Hij wordt door een dame beschuldigd dat hij vriendin Jennifer zou hebben bedrogen in het begin van hun relatie. Nu heeft Jennifer een opvallende post over de ‘juice’.

Vriendin Mart Hoogkamer

Ze heeft een spel gekregen van Yvonne Coldeweijer, toevallig het juice bordspel. Het cadeau komt blijkbaar goed aan want Jennifer lijkt er blij mee, zo is te zien in een video. Yvonne deelt de beelden en meldt er bij met een lach emoji ,,Mart Hoogkamer en z’n wifey aan het JUICE spel!” Knipogend naar de juice over Mart van de afgelopen dagen.

Jennifer geeft volgens DenD niets om de geruchten want ze reageert met een lachend zweetdruppel emoji: ,,Oohjeeeee Nou, laat die kerst maar komen. Thank you Yvonne Coldeweijer”. Op de foto is het spel van Yvonne te zien en een stapeltje kaarten.

Overspel geruchten

Het gerucht dat rond ging van juicechannel gaat over een afspraakje in een hotel. Het kanaal meldde: ,,Over Mart Hoogkamer hebben wij al eens vaker wat binnen gekregen, maar nog niet eerder zo concreet als vandaag. Naar aanleiding van cheater alert kwam er een volger in onze DM. Zij is samen met Mart in het begin van zijn relatie naar een hotel geweest.”

De dame kwam er volgens het kanaal achter dat Mart een vriendin had op dat moment en zou het bij een afspraak hebben gehouden. “Hij heeft haar nog wel eens bericht om af te spreken. Toen zij hem confronteerde met zijn vriendin antwoordde hij: ‘Dat hoeft ze toch niet te weten?”

Hieronder de beelden en het gerucht:

Bron: IG, DenD