Skip to main content

De vriendin van Matthijs de Ligt, Annekee Molenaar, heeft haar volgers verrast met een prachtige naaktfoto. Op de foto zien we Annekee op een bed, waarbij ze op de lakens ligt. Ze plaatste de foto met de caption: ‘Annie’.

Vriendin Matthijs de Ligt

De Instagrampagina van Annekee Molenaar staat vol met vakantiekiekjes, foto’s van mooie natuurgebieden en natuurlijk haar lief Matthijs. Hier en daar wordt dit patroon doorbroken, voor een pikante foto of een #eerlijkefoto.

Zo deelde Annekee eerder al een foto in lingerie, waarbij ze beschreef zich niet altijd goed te voelen in haar eigen lijf. Ze wilde ook eerlijk zijn over haar onzekerheden op Instagram, deelde ze in een bericht met haar volgers. Zo krijgt ze regelmatig opmerkingen dat ze te dun zou zijn, wat bijdraagt aan haar onzekerheden. Annekee is immers niet alleen de vriendin van Matthijs de Ligt, maar ook gewoon een mens.

Bekijk de foto’s

Bekijk hieronder enkele prachtige foto’s van Annekee Molenaar, inclusief de foto zonder kleren die ze recentelijk plaatste. De foto ontving reacties van vele bekende Nederlanders. Zo reageerde Monica Geuze bijvoorbeeld: ‘Jezus’.

vriendin matthijs de ligt
vriendin matthijs de ligt

Bekijk de video

In de onderstaande video kun je een zeer bijzondere pikante foto bekijken.

Bron, beeld: Instagram

Leave a Reply