Skip to main content

Kelly Pique heeft op instagram een nogal intieme foto gedeeld van haar een andere man. Volgers vermoeden dat de foto niet bedoeld was voor haar Instagram, omdat de foto ook zo snel mogelijk uit haar verhaal is verwijderd.

Foto met een andere man

Mensen zijn verbaasd over de foto, omdat Kelly een relatie heeft met Max Verstappen. De arm die te zien is zou volgens haar volgers absoluut niet van Max zijn. Daarnaast verwijderde ze de foto al snel na het delen ervan, dus het kan zomaar zo zijn dat het niet op haar socials had moeten verschijnen.

Meerdere geruchten

Maar wie is de man op de foto als het Max niet is? Momenteel gaan de wildste geruchten rond en sommige fans gaven zelfs aan te weten van wie de arm op de foto was. Zo kwam de naam Alexandre Negrão naar voren, een GP2-coureur met de bijnaam Xandi. Xandi rijdt voor Minardi Piquet Sport dat is opgericht door Nelson Piquet, de vader van Kelly. Maar zou volgens Reality Fbi op Instagram niet de man zijn in de foto.

Ontkracht

Reality Fbi laat weten dat de foto die Kelly met haar volgers deelde niet gemaakt is door haarzelf. Ze deelde dus slechts een bestaande foto met haar volgers waar haar eigen hand niet in te zien is. Wellicht heeft Kelly inmiddels door hoe ze haar volger gek weet te krijgen.

Bekijk de beelden hieronder:

kelly piquet
kelly piquet

Leave a Reply