Skip to main content

In de nieuwste uitzending van Roddelpraat confronteren Jan Roos en Dennis Schouten de vriendin van Sander Schimmelpenninck met de geruchten dat Sander een open relatie zou hebben. Yvonne bracht recent dat hij het bed zou delen met meerdere vrouwen. In de uitzending komt Sander ook aan het woord.

De vriendin van Sander Schimmelpenninck wordt gebeld

De heren van Roddelpraat confronteren zijn Zweedse vriendin met de geruchten die Yvonne Coldeweijer naar buiten heeft gebracht. “Sander is al jaren druk op DM, Whatsapp maar ook op Telegram om jonge meiden te regelen (en met succes!) en dat laat natuurlijk op een gegeven moment sporen achter”. Zijn vrouw zou hier niet van op de hoogte zijn en vandaar dat Roddelpraat verhaal haalt. Het gesprek met de vriendin van Sander is van korte duur omdat ze na een paar zinnen ophangt. Ze besluiten om Sander zelf te bellen en verhaal te halen.

Sander Schimmelpenninck waarschuwt met een rechtszaak

Sander neemt de telefoon op en zegt dat zijn vriendin heeft vertelt dat Dennis haar zojuist had gebeld. Hij vertelt: “In de zomer hebben jullie de meest verschrikkelijke dingen over mijn familie gezegd. Er is een grens, dat snap je toch zelf ook wel?”. Zijn vriendin heeft niet om al deze onzin gevraagd: “Als jij haar belt dan is dat stalking. Denk je dat zij hier niet om moet lachen? Ze is dit soort onzin inmiddels gewend en lacht erom”. Het gesprek gaat alle kanten op en Jan en Dennis worden aangepakt door Sander: “Jij hebt niks te maken met mij. Zoek zelf maar een vriendinnetje. Ik heb nu duidelijk gemaakt dat mijn familie of vriendin niet meer door jullie gebeld, besproken of belasterd mogen worden”. Jan en Dennis vinden het maar onzin wat Sander zegt. Jan benadrukt dat het geen stalking is en daarop reageert Sander: “Waarom the fuck bel je mijn vriendin? Wat is er mis met jou?” Volgens Sander zijn Jan en Dennis domme tokkies.

Sander zegt tegen Dennis dat hij een probleem heeft. “Die had ik al, Sander. Jij zei, ik ga naar de politie, dan ga je nu ook naar de politie toe”, zegt Dennis. “Ik wil een rechtszaak met jou en je vriendinnetje. Of heeft ze het uitgemaakt?” Dennis vraagt het nog een keer, heb je een open relatie of niet? “Ach hou toch op man!”, reageert Sander. “Nog één keer, ik herhaal het voor de allerlaatste keer. Anders moet ik toch echt een rechtszaak tegen jullie beginnen”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat